top of page
trap-recht-zijkanten

Traprenovatie Utrecht

Trap versleten? Trap niet meer schoon te krijgen? Trap vertrapt? Trap gevaarlijk glad geworden? Of gewoon toe een nieuw kleurtje?

Wat de reden voor je traprenovatie in Utrecht ook is, wij van Creastairs maken van jouw oude trap weer een trap om trots op te zijn! En dat niet alleen, want je we maken hem ook antislip en werken hem af met een oersterke coating, waardoor je er ontzettend lang plezier van hebt.

En dat alles voor een verrassend lage prijs, binnen 1 dag en zonder hak- of breekwerk.

Benieuwd wat jouw kosten worden? Bereken vrijblijvend je prijs. Of bestel direct je gratis inspiratiebox!

Nieuwe trapbekleding met al onze voordelen:

  • Binnen 1 dag je trap gerenoveerd

  • Geen breekwerk nodig

  • Voor alle soorten trappen, ook buiten

  • Groot aantal kleuren en designs!

  • Zeer goede antislip

  • Antiallergeen, krasvrij en makkelijk te onderhouden

  • Zeer voordelig

  • Ook voor VvE’s en zakelijk

Renovatie van trappen in Utrecht – Mooi, veilig en oersterk

Het geheim achter Creastairs is onze speciale watergedragen rolcoating met daarin pigmentvlokjes. De kleur van deze pigmentvlokjes kan je zelf kiezen, waardoor er ontzettend veel moois mogelijk is.Ook combinaties zijn mogelijk.

Omdat de coating zeer sterk is, waterproof en scheur overbruggend, kan hij op elke ondergrond worden aangebracht, met minimaal voorwerk. Ook buiten! De structuur van de pigmentvlokjes in de coating zorgt er bovendien voor dat hij sterk antislip wordt, zodat je de trap heel veilig kan gebruiken.

Image by Denise Jans
Klassieke trap

Wij renoveren jouw trap in Utrecht in 1 dag

Het laten renoveren van een trap kan een hoop gedoe opleveren. Stof door heel je huis, en omdat je de trap niet kan gebruiken, slaap je dagenlang in je woonkamer. Niet bij Creastairs!

Wij renoveren jouw trap namelijk binnen 1 dag en omdat we de oude trap nauwelijks hoeven aan te raken, heb je vrijwel geen stof. Je kan dus gewoon ’s avonds weer naar boven, veilig en comfortabel.

Om te zorgen dat je nieuwe trap perfect aan je wensen voldoet, bespreken we graag uitgebreid jouw wensen. Als het nodig is komen we vooraf ook bij je langs om de staat van de huidige trap te komen bekijken. Zo garanderen we minimaal gedoe, en maximale tevredenheid!

Inspiratie voor jouw traprenovatie in Utrecht

Met meer dan 20 jaar ervaring, weten we als geen ander dat het renoveren van een trap niet niks is. Jullie kijken er straks immers al die jaren tegenaan. Daarom bieden we iedereen gratis en vrijblijvend de mogelijkheid gratis samples te bestellen. Met deze inspiratiebox kunnen jullie rustig thuis op de bank kijken welke kleurencombinatie het beste past. Liever een Creastairs eens in het echt zien?
 
Je bent van harte welkom in onze showroom dichtbij Utrecht. En wil je direct een inschatting van de kosten van jouw traprenovatie in Utrecht? Bereken dan vrijblijvend de prijs van jullie Creastairs!

bottom of page