top of page
trap-recht-zijkanten.

Traprenovatie Amsterdam

Een anders prachtig verzorgde woning, kantoor of trappenhuis kan lelijk ontsierd worden door een afgetrapte trap. Ook kan een trap zozeer versleten zijn dat deze gevaarlijk glad is.

Een traprenovatie in Amsterdam van Creastairs biedt in zulke situaties de perfecte oplossing. Binnen 1 dag bekleden wij de oude trap helemaal opnieuw.

Verrassend voordelig, en zonder hak- of breekwerk! Of het nu gaat om een open trap, een dichte trap, buiten of binnen, hout of beton: wij maken er een unieke, veilige en vooral schitterend uitziende trap van.

Bereken direct gratis jouw prijs of bestel geheel vrijblijvend onze gratis inspiratiebox!

Daarom je trap laten bekleden door Creastairs

  • Binnen 1 dag klaar

  • Maatwerk zonder breekwerk

  • Verrassend voordelig

  • Uniek, duurzaam en zeer slijtvast

  • Meer dan 100 kleuren mogelijk

  • Antislip en antiallergeen

  • Voor alle trappen, ook buiten

  • Ook ideaal voor bedrijven en VvE’s

Trap laten bekleden in Amsterdam – Uniek, veilig en duurzaam

Met een Creastairs haal je een prachtige en unieke trap in huis. Als een van de weinigen in Europamaken wij namelijk gebruik van een speciale watergedragen rolcoating, waarin we zeer kleine pigmentvlokjes verwerken.
 
Het resultaat is niet alleen ontzettend mooi en geheel uniek, maar ook nog eens oersterk en heel antislip. Oftewel: een heel veilige trap die ook bij intensief gebruik heel lang mooi en veilig blijft.

Image by Aquiles Carattino
Klassieke trap

Wij renoveren jouw trap in de regio Amsterdam binnen 1 dag

Vaak is het laten renoveren van een trap een heel gedoe: meerdere dagen werklui over de vloer, veel stof, en omdat je de trap niet kan gebruiken, is de hele bovenverdieping onbereikbaar. Niet bij Creastairs!
 
Wij bekleden jouw trap binnen 1 dag, zonder daarvoor te hoeven breken. Daardoor blijft
je huis mooi netjes en kun jij in de avond gewoon weer naar boven op je spiksplinternieuwe trap.
 
Wij bespreken graag met jouw wat je precieze wensen zijn en komen indien nodig bij jou in Amsterdam om de bestaande trap te bekijken.
 
Bij akkoord van onze offerte op maat, kunnen we al binnen 4 weken de trap opnieuw bekleden.

Inspiratie voor jouw traprenovatie in Amsterdam

Het laten renoveren van een trap is niet niks. Dat begrijpen wij maar al te goed. Daarom kun je bijons gratis en vrijblijvend een inspiratiebox bestellen. Deze wordt vervolgens direct bij je bezorgd,zodat jullie rustig thuis de perfecte kleurencombinatie kunnen uitzoeken.

Liever onze trappen eens in het echt bekijken? Je bent van harte welkom bij een van onze showrooms bij jouw in de buurt.

En wil je direct een inschatting van de kosten van jouw traprenovatie in Amsterdam ontvangen? Bereken dan vrijblijvend je prijs. Graag tot snel!

bottom of page