top of page

Antislip trap, advies en mogelijkheden

In Nederland vallen iedere dag ontzettend veel mensen van de trap. Meestal is dit niet ernstig, maar al te vaak ook belanden mensen door de val in het ziekenhuis,of komen zelfs te overlijden.

Heel vervelend, des te meer omdat deze ongevallen voorkomen kunnen worden met een goede antislip trap.

Hebben jullie ook een trap die gevaarlijk glad is? Doe er iets aan!

Of het nu gaat om een trap binnen of een buitentrap, je kan er binnen 1 dag een hoogwaardige antislip trap van laten maken.

Meer weten? Lees dan verder of bereken direct de verrassend lage prijs van jouw unieke Creastairs antislip-trap.

Voorkom uitglijden met een antislip trap

Een val is erg riskant voor ouderen, maar vergis je niet: ook moeders met wasmanden en spelende kinderen lopen grote risico’s met traplopen.

Vallen kun je natuurlijk voorkomen door te verhuizen naar een appartement, of door een dure traplift te laten installeren. Een heel gedoe en bovendien vaak zonde van het geld!

De meeste trapongelukken ontstaan namelijk door uitglijden. Mensen lopen met hun sokken over laminaat, hout met olie of verf, of metaal. En ja, dan heb je nauwelijks grip en glijd je makkelijk uit. Gevaarlijk!

Door de trap antislip te maken, kun je gelukkig vrijwel alle ongelukken voorkomen. Makkelijk en voordelig!

Betonnen trap appartementen complex.
Betonnen trap spuiten met Creastairs

Hoe kan je een trap antislip maken?

Er zijn tegenwoordig verschillende manier om een antislip trap te maken. Een goedkope oplossing is het aanbrengen van antislip strips of antislip tape.

Dit soort tijdelijke oplossingen zijn prima voor even, maar zien er vaak nogal lelijk uit. Bovendien laten de strips of de tape snel los, waardoor je ze regelmatig moet vervangen. Een heel gedoe.

Ook zien we soms dat trappen met antislip verf afgewerkt worden. Dat is in ieder geval veiliger dan standaard verf, maar door slijtage wordt de verf na enkele jaren toch ook weer glad.

Creastairs: de perfecte antislip trap

De beste manier om een trap antislip te maken is met een speciale coating. Creastairs gebruikt een unieke watergedragen rolcoating met daarin gekleurde vlokjes verwerkt. Het resultaat is een onverwoestbare antislip trap die niet alleen zeer veilig is, maar er ook nog eens prachtig uitziet.

Onze techniek is perfect voor binnentrappen, maar ook voor buiten, omdat hij bestand is tegen weer en wind. Ook voor trappenhuizen of bedrijfspanden wordt vaak gekozen voor onze antislip trapbekleding.

Meer weten over onze werkwijze? Kijk dan ook eens hier of vraag direct een prijsopgave aan. Benieuwd welke designs mogelijk zijn? Bestel vrijblijvend de gratis inspiratiebox!

bottom of page