top of page
Betonnen trap afwerking creastairs

Creastairs voor jullie VvE

Als Verenigingen van Eigenaren (VvE’s) is het van belang dat jullie trappenhallen, balkons en
gemeenschappelijke ruimtes in optimale conditie zijn, en dit ook blijven.

Dat gaat verder dan alleen het esthetische aspect. Ook veiligheid is erg belangrijk. Je wilt immers niet dat bewoners uitglijden op de trap of zelfs komen te vallen.

Creastairs biedt VvE’s een voordelige totaaloplossing voor het renoveren en onderhouden van trappenhuizen, vloeren en balkons.

Meer weten? Lees dan verder!

Traprenovatie

Is jullie (betonnen) trap verouderd en daardoor niet meer schoon te houden? En wellicht ookgevaarlijk glad geworden? Dan doet dit niet alleen afbreuk aan de uitstraling van jullieappartementencomplex, maar kan het ook leiden tot ongevallen.

Met meer dan 20 jaar ervaring inhet opnieuw bekleden en renoveren van trappen hallen helpen we u graag, voor een prijs die aansluit bij jullie budget.Creastairs bekleedt jullie trap met een speciale watergedragen rolcoating, met daarin kleinegekleurde pigmentdeeltjes. Dat ziet er niet alleen mooi strak uit, maar is ook zeer veilig, dankzij een hoge antislipwaarde.

Omdat de coating waterproof en zeer sterk is, krijgen jullie een onderhoudsarme, robuuste, krasvrije en eenvoudig schoon te houden trap, die ontzettend lang goed blijft. Wij renoveren jullie trap binnen 1 dag en zonder hak- of breekwerk. Daardoor heb je nauwelijks overlast en kan je de trap direct weer gebruiken.

Het renoveren van de trap doen wij in nauw overleg met jullie als aanvrager, en indien nodig werken we samen met architecten, constructeurs of andere
specialisten.

Bordes voorzien van Creafloor

Periodiek onderhoud

Als VvE is het fijn als je weet waar je aan toe bent. Dat je gegarandeerd bent van perfect onderhoud gedurende een lange periode, voor een vast tarief.

Daarom bieden wij onze klanten ook graag een onderhoudscontract van 10 jaar aan. Voor een vast bedrag per jaar garanderen wij optimaal onderhoud en een trappenhuis in perfecte staat.

We komen periodiek langs voor controle en bijschade repareren wij dit direct.

Ook voor balkons, vloeren en meer

Onze coating is niet alleen geschikt voor trappen, maar kan ook gebruikt worden voor de renovatie van vloeren, balkons, wanden, zwembaden en garagevloeren.

Je kunt dus ook bij ons terecht voor het laten renoveren en onderhouden van deze onderdelen van het gebouw.

Heb je interesse, wil je meer informatie of heb je vragen over onze werkwijze? Neem dan vrijblijvend contact op via het formulier op deze pagina.

Graag tot snel!

bottom of page