top of page

Welke trap in een kantoor plaatsen?

Een mooie trap is het visitekaartje van je kantoor. Daarnaast zal een kantoortrap druk belopen

worden en vormt de trap in je kantoor waarschijnlijk een ontmoetingsplek voor veel collega’s. Om te sparren, de laatste dingetjes af te stemmen of gewoon om even bij te kletsen. Bij Creastairs hebben we ruime ervaring met het renoveren en bekleden van trappen in kantoren. In dit artikel delen we onze expertise op het gebied van bedrijfstrappen en vertellen we je wat er zoal mogelijk is als jullie een nieuwe trap willen.


Met een mooie kantoortrap maak je indruk

Een mooie, goed verzorgde en goed onderhouden trap kan een echte eyecatcher zijn. Tegelijkertijd kan een versleten trap klanten, investeerders, medewerkers en andere stakeholders de indruk geven dat de zaken niet al te best gaan. Om maar aan te geven: een bedrijfstrap speelt een grote rol bij

maken van de juiste indruk op je klanten. Wij adviseren daarom altijd om (eventueel samen met een stylist) goed na te denken over hoe de trap bij het interieur van het kantoor en jouw organisatie in het algemeen zal passen. Hebben jullie transparantie bijvoorbeeld hoog in het vaandel? Dan is een open trap heel gepast. Kies vervolgens aan de hand van je wensen je kleurstellingen en laat de trap renoveren door een vakman. Zo ben je zeker van een trap die niet alleen mooi wordt opgeleverd,maar dit ook lang blijft.

Een trap in kantoor wordt druk belopen

Een duurzame oplossing voor je zakelijke trap is sowieso een goed idee, want trappen in kantoren worden over het algemeen druk belopen. Daarom is het extra van belang om te kiezen voor een trap met een hoge slijtvastheid. Naast duurzaamheid is het ook slim om rekening te houden met de veiligheid van je medewerkers. Je wilt immers niet dat mensen uitglijden op kantoor. Bij Creastairs rusten we iedere trap uit met een speciale hoogwaardige antislip coating. Deze is niet alleen gemaakt om ervoor te zorgen dat niemand uitglijdt, maar is ook bijzonder slijtvast.

Soorten trappen voor kantoren

We noemden al de open trap, maar ook een dichte trap (dus zonder stootborden) is een populaire keuze in veel kantoren. Het voordeel van een dichte trap is dat er niets doorheen kan vallen, wat wel zo fijn is in trappenhuizen of wanneer er zich werkplekken bevinden onder de trap. Qua materialen is in principe alles mogelijk. De meeste trappen zijn gemaakt van beton, maar in kantoren zien we ook veel hout en staal. Wanneer we kijken naar trapvormen, dan zijn met name steektrappen en bordestrappen geschikt, omdat deze het meest praktisch in twee richtingen te belopen zijn. Bij kleine kantoren kan ook gedraaide trap een goede optie zijn.Bij een trap op kantoor is echter met name de afwerking, dus de toplaag van de trap, van groot belang. Deze moet passend en stijlvol afgewerkt, antislip en slijtvast zijn. Daarmee helpen wij van Creastairs jullie graag. Meer weten? Neem vrijblijvend

op of kom langs in onze showroom!


18 weergaven0 opmerkingen

Comentarios


bottom of page