top of page

Onze nieuwe showroom is geopend!

We zijn erg blij om u te kunnen meedelen dat onze nieuwe showroom geopend is! In deze blogpost nemen we u mee op een rondleiding door de showroom en laten we u zien wat u kunt verwachten.Een warm welkom

De showroom is gelegen in Waddinxveen en is gemakkelijk te bereiken met de auto en het openbaar vervoer. Bij binnenkomst wordt u warm ontvangen door ons vriendelijke team. Zij staan klaar om u te helpen met al uw vragen en u te adviseren over onze producten en diensten.


Een inspirerende omgeving

De showroom is ruim en modern opgezet. In de showroom vindt u een breed scala aan producten, waaronder Creastairs traprenovatie,trapverlichting,trapleuningen,verfkleuren,Creafloor. De producten zijn op een inspirerende manier gepresenteerd, zodat u meteen een goed beeld krijgt van de mogelijkheden.


Persoonlijk advies

Onze medewerkers zijn experts in hun vakgebied en kennen de producten door en door. Zij nemen graag de tijd voor u om u te adviseren over de beste oplossing voor uw wensen.


Kwaliteit en design

We vinden het belangrijk dat onze producten van hoge kwaliteit zijn en een mooi design hebben.


In de showroom is er ook een zithoek waar u kunt ontspannen en genieten van een kopje koffie of thee.

We nodigen u van harte uit om onze nieuwe showroom te komen bezoeken. We zijn ervan overtuigd dat u zult versteld staan van de mogelijkheden.

Showroombezoek op afspraak

Vanwege de grote belangstelling is het alleen mogelijk om onze showroom te bezoeken op afspraak. U kunt een afspraak maken via onze website of telefonisch.


Openingstijden:

  • Maandag t/m vrijdag: 9.00 - 17.00 uur

  • Zaterdag: 10.00 - 16.00 uur

We hopen u snel te mogen ontmoeten in onze nieuwe showroom!

319 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page