top of page
Creastairs vlokken worden gemengd.

Innovatieve techniek

Een Creastairs is iets heel anders dan een ouderwetse trap die bekleed is met tapijt, laminaat of antislip strips.

Met een Creastairs trap haal je namelijk een hoogwaardig product in huis, dat vol zit met innovatie.

Benieuwd wat het is, hoe wij het al meer dan 20 jaar maken en waarom het zo goed is ? Je leest het hier.

De voordelen van onze innovatieve trapcoating

  • Watergedragen

  • Veilig voor mens, dier en milieu

  • Waterdicht en oersterk

  • Maximaal resultaat met minimaal materiaalgebruik

  • Uitstekende antislip

  • Vele kleuren en designs mogelijk

Drie lagen voor een perfect resultaat

Om jouw trap te bedekken, brengen we achtereenvolgens drie lagen coating aan. De eerste laag noemen we de basiscoating en bestaat uit een watergedragen rolcoating waarin we kleine recyclebare pigmentvlokjes verwerken.

De kleur van de pigmentvlokjes kun je als klant helemaal zelf kiezen, waardoor vrijwel alle kleuren mogelijk zijn. Naast een creatieve afwerking zorgen de vlokjestevens voor uitstekende antislip-eigenschappen, scheuroverbrugging en een extra sterk resultaat: een hoge krasbestendigheid, buigzaam en rekbaar.

De basiscoating werken we na aanbrengen af met een watergedragen,Sealer en daarna met ee waterdichte toplaag. Hierdoor wordt de trap nog sterker en ook nog eens helemaal waterproof, zodat hij wel 8 jaar perfect mooi blijft. Binnen en buiten!

Na plus minus 8 jaar kunnen we de trap opnieuw voorzien van deze toplaag indien noodzakelijk. Indien er beschadigingen zijn kunnen we deze ook nog repareren.

trap-betonkleur-antislip
Image by Sanibell BV

Nog meer mogelijkheden

Naast trappen kunnen wij deze techniek ook gebruiken voor het afwerken van wanden, vloeren en lambriseringen. Het resultaat is ook hierbij net zo strak en creatief als bij de trappen!

Veel mensen laten bijvoorbeeld de overloop te bedekken in een andere kleur, of kiezen voor een prachtig gekleurde garagevloer.

Voor gietvloeren kun je bij ons ook terecht voor een extreem sterke coating op urea-basis. Deze coating wordt tevens gebruikt in de industrie en scheepvaart en is in principe niet kapot te krijgen.

Ideaal voor vloeren die aan hoge eisen moeten voldoen!

bottom of page