top of page

Gekleurde trap laten maken

Een gekleurde trap kan je interieur een flinke boost geven. Dat geldt voor neutrale kleuren als grijs en bruin, maar nog veel meer voor tinten groen, blauw of zelfs wit.

Bij houten trappen is het een optie om deze te schilderen in je favoriete kleur, maar dit is allesbehalve ideaal. Zo’n trap is gevaarlijk glad en blijft doorgaans niet lang mooi.

Wil jij een prachtige en unieke trap in je favoriete kleur, met een oersterke antislip coating? Dan wil je een Creastairs.

Wij bekleden jouw trap binnen een dag helemaal opnieuw, voor een resultaat om van te dromen.

Meer weten? Lees snel verder of vraag gratis de inspiratiebox aan. Benieuwd naar de verrassend lage prijs? Bereken deze dan direct!

Gekleurde trap

Voor een trap met kleur en nog veel meer:

  • Antislip & Anti-allergeen

  • Unieke designs en alle kleuren mogelijk

  • Oersterk en onderhoudsarm

  • Geen breekwerk nodig

  • Binnen 1 dag geplaatst!

  • Ook voor VvE’s, bedrijven en organisaties

  • Kan binnen en buiten

  • Zeer voordelig geprijsd

Een gekleurde trap in wit, blauw, groen, geel of een combinatie

Omdat wij werken met een speciale watergedragen rolcoating waarin we alle soorten pigmentvlokken kunnen verwerken, is elke kleur mogelijk. Het maakt bovendien niet uit welke kleurde bestaande trap is, en of deze is gemaakt van hout, beton of een ander materiaal.

Wij brengen de coating namelijk aan op de trap, en eventueel ook op stootborden en de zijkanten. Alles is mogelijkwat betreft kleurencombinaties.

Heel populair zijn bijvoorbeeld de geheel witte trap, de blauwe trapen de groene trap. Ook combinaties zoals witte treden met grijze stootborden, of blauwe treden met witte stootborden zijn ontzettend trendy.

B0003334
B0003331
B0003335
B0003329
B0003330

Binnen één dag een trap om van te dromen

Wij weten als geen ander hoe belangrijk een goede trap is. Daarom garanderen wij dat je de trap in de avond weer gewoon kunt gebruiken. Dat klopt, wij creëren jouw droomtrap, in jouw favoriete kleur, binnen 1 dag!

Om te zorgen dat jij helemaal tevreden bent met je nieuwe trap, bespreken we van te voren uitgebreid al je wensen en eventueel komen we eerst langs om de bestaande trap teinspecteren. Doorgaans is je trap al na 4 weken na aanvraag compleet gerenoveerd!

Welke kleur trap past het best bij jouw interieur?

Twijfel je nog over welke kleur trap het beste in jullie interieur past? Dat kunnen we goed begrijpen, want het laten plaatsen van een gekleurde trap is natuurlijk niet niks.

Daarom bieden wij onze klanten twee manieren om inspiratie op te doen. Je kunt gratis en vrijblijvend onze inspiratiebox
laten thuisbezorgen. Zo kan je thuis kijken welke afwerking het mooist is voor jullie.

Daarnaast ben je van harte welkom in onze trappen showroom in Bodegraven, ook voor een bakje verse koffie!

IMG_0391
IMG_5190
IMG_5185
fullsizeoutput_592
fullsizeoutput_590
bottom of page