top of page

Creëer een sfeervolle en veilige trap met Creastairs traprenovatie en LED verlichtingEen trap is een belangrijk onderdeel van uw woning, maar kan na verloop van tijd slijten en er onverzorgd uitzien. Gelukkig is er Creastairs traprenovatie! Met onze unieke coating renoveren we uw trap in één dag, zonder hak- of breekwerk. En nu kunt u uw trap nog sfeervvoller en veiliger maken met LED verlichting!

Creastairs LED verlichting: de voordelen

  • Sfeervolle verlichting: Creëer een warme en uitnodigende sfeer in uw woning met LED verlichting in uw trap. De verlichting is verkrijgbaar in warm en koud licht, zodat u de perfecte sfeer kunt creëren.

  • Veiligheid: LED verlichting zorgt voor extra zichtbaarheid op uw trap, waardoor u minder snel struikelt of uitglijdt. Dit is vooral belangrijk voor kinderen en ouderen.

  • Eenvoudig in gebruik: De verlichting gaat automatisch aan wanneer u de trap oploopt en schakelt na een minuut weer uit. U kunt de verlichting ook bedienen met een afstandsbediening, zodat u deze vanuit uw stoel kunt aan- en uitzetten.

  • Energiezuinig: LED verlichting is zeer energiezuinig, dus u bespaart op uw energiekosten. Creastairs: maatwerk voor uw trap


Bij Creastairs vinden we dat elke trap uniek is. Daarom bieden we maatwerktraprenovatie aan. We bespreken uw wensen en bekijken samen de mogelijkheden. U kunt kiezen uit verschillende kleuren, materialen en designs. Zo creëren we een trap die perfect past bij uw interieur.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Wilt u meer weten over Creastairs traprenovatie met LED verlichting? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken en een offerte op maat te maken.

Comments


bottom of page